Tietokone

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vieno hurinasi
Rauhalliseksi mut saa
Kirkas näyttösi
Katseeni vangitsee

Kanssasi voisin viettää
Vaikka ikuisuuden
Maksoit paljon
Mut oot sen arvoinen

Näppäimistösi
Ihanan pehmeä
Sormiani hyväilee
Kun tekstiä kirjoitan

Hiiresi käteeni
Ihanasti mukautuu
Hiiresi on ihana
Langaton

En tiiä mitä tekisin
Ilman sua pöydälläin
Päiväni tyhjiä olisivat
Mieleni allapäin

Paljon sulla on
Mulle annettavaa
Paljon sua rakastan
Omaa kannettavaa

Selite: 
Rakastan omaa läppäriäni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

No On Kyllä Aikamoinen runo.
Pidän kyllä omasta läppäristäni, mutta Rakkauteen asti ei taida tämä pitäminen riittää...

Kiva runo kuitenkin ! :)

Hahaaa aika mielenkiintoinen :DMutta hyvä

No On Kyllä Aikamoinen runo.
Pidän kyllä omasta läppäristäni, mutta Rakkauteen asti ei taida tämä pitäminen riittää...

Kiva runo kuitenkin ! :)

Hahaaa aika mielenkiintoinen :DMutta hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot