Kyynel

Runoilija nakkitakkinentyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ärripurri takkutukka mörrimöykky känkkäränkkä... mutta silti ah niin ihanainen ;D Arvostelkaa vapaasti tekeleitäni!:)
 

Mulla on ikävä sua.
Sitä kun otat syliin ja et irti päästä.
Toivon että joskus ikävöit mua.
Ettei sydämes olis tehty jäästä.

Päästä mut lähelle
äläkä pelkää et pois meen.
Mun sydän on sua varten.
Se surusi itkee ja ilosi nauraa
ja liekkiin syttyy ikuiseen.
Jos vain annat

ja sylisi suojassa kannat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuun tunne. Kaunis.

kaipuu,
nätti runo ja
tunteet niin totta..

 

Käyttäjän kaikki runot