En halua nukahtaa enää ikinä

Runoilija Halcyon

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnainen katkeruus, pikkuasioista innostuminen, isoasioista innostuminen, itseironia, egoajä, öm, MHAM, rakkaus (-.-), liberaalius, avoimuus, rehellisyys, hilpeys (gay-ness) blablabla... TAJUNNANVIRTA MYÖS!
 


Työnsit pehmeän tyynyn pääni alle ja toivotit kauniita unia
nukahdettuani vedit pikkuhiljaa kätesi pois vatsani päältä
en huomannut.

Keskiyöllä hyväilit hiuksiani
se sai minut näkemään kaunista unta
kätesi vapisi ahdistuksesta
en huomannut.

Aamuyöllä pidit pehmonallea kainalossasi
kuivasit siihen kyyneleesi
minä näin yhä sitä kaunista unta, jonka minulle aiheutit
enkä huomannut.

Aamulla heräsit ennen minua
menit suihkuun, meikkasit, pukeuduit
tulit vierelleni istumaan, heräsin.

Kysyin, nukuitko hyvin
"En"

Kävelit ovesta ulos ja lähdit ystävällesi
samalla kun minä tukehduin pehmeään tyynyyn
jonka sinä minun pääni alle asettelit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa upea runo! Moniselitteinen, hyvää symboliikkaa, ei jätä lukijaa kylmäksi. Arvoitukselliseksi jää runosi, saa jäädä, se on vain hyvä.

Vau, tää on tosi upea, sai mut sanattomaks. En keksi muuta sanottavaa enää, ku että osaat kirjottaa.
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot