Obsessed with the mess

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Voi kuinka rakastankaan
noita solisevia kevätpuroja,
auringonsäteitä likaisissa ikkunoissa

Löysin vanhan lauseen
Siinä luki
obsessed with the mess
Ja minä mietin
miksi se on niin
Miksi se aina lopulta
menee niin

Olen polttanutkin taas
vetänyt henkeen antaumuksella
Tehnyt niin raivosta, ilosta, surusta, helpotuksesta

Enkä minä pidä siitä
Haluaisin olla vahvempi
Haluaisin vieläkin olla
parempi

Minä ajattelen häntä
Vaikka en pidä siitäkään
Siinäkin haluaisin olla
parempi

Ja minä mietin
miksi se on niin
Miksi se aina lopulta
menee niin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hienoa maalailua tässä harrastat
Löperö mikä löperö

Minusta ei taida vahvaa tulla, vaikka selkäsunassa kylpisin.

Löylynlyömä on löylynlyömä.
 

Käyttäjän kaikki runot