BOSIO

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Boston-kakku on hyvää, mummon tekemä
hän siihen kanelia töräyttää
ja siirappia lurauttaa
sitten koko taikinan surauttaa
ei, ei koneella
ei, ei käsin
vaan

taikanäpsyllä

löyhkä

Selite: 
rööt rööt (pämppöli)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot