Yksinäinen

Runoilija ruki-chan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan sinua jo nyt.
Tahdon takaisin lähellesi.
Mutta en voi enää olla luonasi.
Miksi satuttaisin sinua, kun en voi
enää rakastaa sinua?

Sillä minä rakastan häntä...
Sitä riivattua naista, jota en
koskaan saa.

Hänen tuskaansa kannan harteillani,
kaiken oman tuskani lisäksi.
Ja silti hän hymyilee sille toiselle.

Ja minä olen yksin...

Sinut jätin ja hän..
Hän ei vain huomaa minua...

Oma vikanihan se on, mutta...

Olen yksinäinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot