Merellä

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Laineilla elämän, hengissä selviän.

Vesi keuhkoihin kulkee, hukuttaa yrittää,
mutta aina nousen, pinnalle nousen.

Ei kovinklaan myrsky mua alas saa,
mutta arvitta en pysty jatkamaan.

Saan vielä sen tilaisuuden,
verkot nostan, saan saaliin suuren.
Ei ne arvet haittaa,
ei myrskytuulet kohtalon.

Vielä satamaan pääsen,
vettä keuhkoissa, arvet käsissä,
mutta onnellisena ja itsevarmana,
elämän saaliin lunastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti runosi kulkee näissä aalloissasi :)

Luottamusta ja rohkeutta uhkuu runosi. Se on oikein! Kyllä elämä kantaa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot