Kuolemaan saakka

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Vaikka elämä tuntuu hyvältä nyt,
on tuntunut jo jonkun aikaa.

Arvet, ne pysyvät mukanani aina.
Ja sairaus, se voi puhjeta uudelleen koska tahansa.

Tämän kanssa on kuitenkin elettävä,
arpien ja itsensä.

Kuolemaan saakka.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot