Oppia ikä kaikki!!

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Elämän edetessä,
keski-ikäistyessä,
on korkea aika löytää itsensä,
tutustua minuuteensa...
luottaa vahvuuteensa.

Antaa armoa itsellensä,
rauhaa mielellensä..
Rakastaa sitä omaa kehoa,
arvostaa omaa olemassaoloa ja eloa.

Olen tässä elämässä aitona, omana itsenäni ja kelpaan näin itselleni.. riittäköön se yhdelle elämälle!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo viimeinen kappaleesi runosta jo sisältää runon ainekset + sen ytimen.

Hyvää Syntymäpäivää !

eiköhän se riittäne

 

Käyttäjän kaikki runot