Loska

Runoilija Sosra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaakattoisella kylällä
ei ole minulle mitään annettavaa

Likainen lumi kuiskii
petosta valhetta tyhjyyttä

Tuon huojuvaoksaisen
alastoman puun alla
tunsin huulesi omillani

Selite: 
Ja nyt hän asettaa kätensä toisille lanteille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

Synkeän näkymän maalattuasi lukijan eteen
tarjoatkin lopuksi jotakin koskettavan kaunista; herkän suloisen muiston. Pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot