Lohduton

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 3.10.2023 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

kyynel poskellani, kertoo ikävästä
arvet kehossani, kertoo elämästä
muistot sydämessäni, kertoo sinusta
sinun menettäminen, tuntui pahalta

Selite: 
Kaikki mitä halusit, oli olla kaunis.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

tätä lukiessa tuntu et joku olis kirjottanut noi sanat mun puolesta... :/ menee suosikkeihin :)

 

Käyttäjän kaikki runot