Kaipuu

Runoilija kasipallo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 3.10.2023 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.3.1992

Kasipallo on pikkupoika joka kirjottelee mitä sylki suuhun tuo.
 

En haluaisi kohdata
tätä pahaa maailmaa
en haluaisi uskoa
ettet tule enää takaisin
en kestä tätä tuskaa, vaan
toivon että sut taas näkisin
päivä päivältä enemmän
tuska alkaa selättämään
voiko sattua enempää
kun rakkaimpansa menettää
se mitä haluisin sanoa,
on että rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot