älä huoli sillä

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

odottaen käytetty minuutti on rakkaudentunnustus

minä olen täällä yhä uudelleen
valkoinen pilvi huuliltani nousten
läpi tuulen joka aina puhaltaa tällä sillalla

tuttu muoto, hiukset kasvojen kehyksenä, se vanha huivi odotushorisontissa
"hoikka mies farkkutakissa
hieroo lumipyryssä käsiään yhteen
nojaa kaiteeseen ja sytyttää tupakan"
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nämä uppoavat minuun, kun veitsi voihin.

tätä lukiessa piirtyy mieleen sarja mustavalkoisia valokuvia. melankolista ja tarkkaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot