dirge

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

minä itken eläimen kyyneliä rehellisiä
sillä maailma jonka tunsimme on muuttunut
eikä mennyt aika voi palata

haudat täyttyvät ihmisistä jotka eivät kuolleet
polttavalla aavikolla jolla he vaeltavat
ei kuollut puu enää suo varjoaan

ilma henkii sanoja joita emme ymmärrä
vieraat koneet katsovat meitä vihaten
odottaen viimeisen taikuuden kuolemaa

luomisen silmä on sulkeunut
ainoan tarinan kertoja nukkunut
soittaja sormeton nyt vaiennut


minä itken eläimen kyyneliä rehellisiä sillä tuntemamme maailma on tullut loppuun eikä mennyt aika koskaan ollut
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tarinanomainen runosi sykkii surullisia mietteitä nykymaailmasta, pidän tavastasi kertoa

tykkään tämän runon tunnelmasta ja sanomasta.
älykäs, voimakas, kielikin on ehkä hitusen vanhahtavaa
ja sopii siksi teemaan.

mahtavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot