susihukassa

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

luomakunnan kruunu on eksynyt
ihmettelee ehtolausekkeiden virrasta
kasvattamassaan hukassa

loputon "tieto"virta sulattelee meitä
byrokratian ja luonnolle vieraiden
käyttäytymismallien
putkistoajelua varten

demokratian raadolla mässäilevä
systeemi
ulostaa pakoon lähtiessään
sen minkä

homo sapiensista

homo sapiens itsestään

teki
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot