Pieniä eleitä

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Kissa kiitokselle elää, kuten sanotaan
Mutta kiitos on sana kaunis
Pieni ele, mua uskokaa

Jos kissa eläisi anteeksipyynnöillä
Elämänsä olisi lyhyt, mutta ajatuksensa kauniit
Suuri ele, monille kovin vaikea toteuttaa

Kyllä maailma vastaa, jos sinne huudetaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot