Breaker

Runoilija SoulBreaker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota kiinni jos saat
 

Minä rikon sieluja, kun haluan
Palaatte luokseni silti
Minä revin sydämiä kuin paperiarkkeja
Kunnes yhdistän ne uudestaan
Minä tuhoan itseäni sisältäpäin
Se ei näy ulkokuorestani

Minä nautin siitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvuuteni/heikkouteni.. Otin runosi heti omakseni, suosikkeihin.. :P

 

Käyttäjän kaikki runot