Elämäni rakkaus

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Olet mustikkamehupisara
jokaisessa vesilasissani

Olet aurinko
jokaisen myrskyni keskellä

Olet sateenkaari
jokaisen sateeni jälkeen

Olet elämäni rakkaus
se sinä olet.

Selite: 
Söpöilen.
Kategoria: 
 

Kommentit

ensimmäisestä osasta runossa pidän eniten, sillä se on jotenkin erilainen. :)) muutenkin runo on varsin onnistunut ja mukava lukukokemus. söpökin vielä.

tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot