Onnea

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Miksi pitäisi
miksi pitäisi
miksi minun
pitäisi?

En halua
en halua
en minä
halua!

Huudat.
Mä joustan.

Huudat.
Mä itken.

Huudat.
Ja vika on
tietenkin mussa.

Huuda. Huuda.
Huuda vielä
enemmän.

Tee se
sano se

Tunnen sen..

En taaskaan
vieläkään
milloinkaan
ole riittävä

En sinulle
en sinulle
enkä edes
minulle.

Onnea
sä teit sen
rikoit mut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viimeinen rivi iski suoraan johonkin syvälle ja kovaa. Ihanaa luettavaa, kuten aina. :)

kipeä on runosi
hienosti sen kirjoitit "viivyttelemään"
toisto vahvistaa tunnetta

 

Käyttäjän kaikki runot