elon tiellä-

Runoilija Mc yoda

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 19:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



rip ANNI 21.9.09


sä olit meistä se tähti joka loisti
ja sun sydämes oli puhdasta kultaa
me kaikki ikävöidään sua


---------------------------------------------------------
 
 

Käyttäjän kaikki runot