Keinu

Runoilija mossy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mama take this badge off of me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
I feel like I'm knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That long black cloud is coming down
I feel like I'm knockin' on heaven's door

- Bob Dylan
 

Huhtikuu

Keinut on juuri laitettu paikoilleen talven jälkeen
ilma on vielä kirpeää

Joudun kietomaan hihan sormien yli
sillä ketjut ovat jääkylmät
öljyttyinä ne eivät narise

Pihassa on hämärää
katulamppujen kellertävä valo on turvallinen
jossain kerrostalon kattojen takana taivas punertaa

Toivon voivani lentää pimenevässä illassa

Ja tuuli haluaisi paitani alle
paljaat oksat raapivat kasvoja

Tähdet ovat reikiä taivaan lattiassa

Selite: 
Viime keväältä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
mossy Dina 11.8.2008 6 Runo
mossy Keinu 8.9.2008 0 Runo
mossy Koti 31.8.2008 2 Runo
mossy Lasimaailma 26.8.2008 0 Runo
mossy Nimetön 31.8.2008 2 Runo
mossy Reunalla 26.8.2008 0 Runo
mossy Saralle 15.8.2008 0 Runo
mossy Sirpale 22.8.2008 0 Runo
mossy Tyttö 11.8.2008 0 Runo
mossy Vaahtera 8.9.2008 0 Runo