Itsensä etsijä, sydäntensärkijä

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Olit elämäni
kunnes tajusin
että minulla
on omanikin

kolme ja puoli vuotta
mä leikin kotiäitiä
kolme ja puoli vuotta
mä en ollut mä

pelkäsin lähteä
luulin että jätät mut
mä pelkäsin että petän
niin mä teinkin

afrikka muutti
once u go there
u never come back
sorry baby

mä oon aika sekaisin
kadotin itseni ja etsin
sitä uutta minää
et mahtunut enää kuvioon

musta tuntuu että
pelkään olla yksin
mutta haluan enemmän
kuin yhden

yksi ei riitä
yksin ei missään
nimessä ole mukava olla
olen itsekäs

paska nainen
kyllä sen mä myönnän
jopa sideguyt tajusivat
että tää muija kusettaa

nyt mä löysin ehkä
elämäni miehen
ainakin tän elämän
ainakin tässä ja nyt

mä toivon että osaan
olla pettämättä ja
pelaamatta
särkemättä sydämiä

toivon etten paikkaa
haavojani
toisten selkänahoilla
toisten kehuilla ja suudelmilla

helvetin kujalla
sitä mä oon
sen mä myönnän
tässä ja nyt

jonain päivänä
mä rauhoitun
ja tää omahyväisyys
katoaa

musta tulee empaattinen
välitän ihmisistä ihmisinä
en peniksinä tai halikavereina
en rakastajina tai ystävinä

toivon että rakkaus riittää
nyt
huomenna
ja loppuun asti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot