Tuijotan yksin seinää

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

halusin näyttää kauniilta vuoksesi
siirtää kuukautiseni jottet huomaisi
itkeä ikäväni vuoteeseeni
olla hulluna sinuun

nyt hulluus on liian suuri
välittäisimpä sinusta vähemmän
ja sinä minusta tasapuolisemmin
olisin sulle edes rakas

en tunnista peilikuvaani
tuota hullua naista
joka sieltä tuijottaa
pakkomielteisenä

olen sairas nainen
hyvin sairas
sinä aiheutit minussa
syvää riippuvuutta

halusin vain olla
rakastunut vastavuoroisesti
taas taisi olla
vain minun vuoroni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea! Osui ja upposi

 

Käyttäjän kaikki runot