Rakastutaan

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Miksi se on niin vaikeaa
olla vain tässä ja nyt
läsnä
avata sydämensä
puhua asioista suoraan

Miksi leikkisin
vaikeasti tavoiteltavaa
vaikka minä olen tässä
ja nyt
vain sinua varten

Ota minut ja
avaa sydämesi
pidän susta huolta
ja toivon että
sinäkin pitäisit minusta

tahdon vain rakastua
ja tuntea oloni
taas niin lämpöiseksi
toisen sylissä
maailman kylmyydessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot