Runo rakkaalleni

Runoilija 1e4c4dcddba499f94556ec285d220db1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2019 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erittäin hyvä, ellei täydellinen. Ylimielinen, herkkä pohjimmiltaan. Moninkertainen persoonallisuus.
 

Rakastan sinua enemmän kuin Afrikkaa
enemmän kuin kaikkea jännittävää
mitä elämässä voi nähdä ja tehdä
haluan kokea loppuelämämme jännitykset ja ilot yhdessä
jakaa geenini kanssasi
kasvattaa yhteiset lapsemme
tiskata vaikka joka päivä
parista naurusta ja hymystä

olet rakkain ihminen koko maailmassa
ja maailma on iso paikka
meitä on monta miljardia
ja minä valitsen sinut Pupu
en vaihtaisi toiseen
en komeampaan tai fiksumpaan
sopivampaa ei vain ole

Kulta
mennäänkö joskus naimisiin
joskus jonain päivänä
oli se sitten joku sateinen maanantai-ilta
tai kesäinen lauantai
tahdon sinut
tahdon sinut nyt ja loputtomiin
huonoihin ja hyviin hetkiin
mummoina ja pappoina
rupsahtaneina ja kauniina
parhaina ja heikoimpina meinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunnustus. Rakkautta kovasti ilmassa siellä päin.

 

Käyttäjän kaikki runot