Ja silti sua hengitän

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Sinua varten
tässä tyhjässä huoneessa
valon tanssiessa
autioilla seinillä

Alastomana
pölyisellä lattialla
varjojen langetessa
kyyneleisille poskille

Lähtiessäsi
et edes sanonut hyvää yötä

Ja silti sua hengitän

[2017]

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti näet pian rakkaasi jälleen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut