Peruutuspaikka taivaaseen

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Minulla ei ole ketään,
ei mitään
yksin
Niin yksin minä olen,
täällä ei ole muita
vain minä

Seison maailman reunalla
niin yksin
Toisessa kädessäni menolippu tuonelaan,
toisessa peruutuspaikka taivaaseen
vaikea valinta

Tuonelan juna saapuu raiteelle 666,
enkelten pilviauto paikalle 3
kumman kyytiin nousta
Molemmat odottavat vastausta
on hiljaista
Suljen silmät ja otan askeleen
tyhjyyteen
Ottakoon kiinni ken saa!

[2005]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minulla samankaltainen tilanne, valintoja, ei jaksaisi päättää. Helpompi ottaa vaan askel eteenpäin vaikka tietää että toinen vaihtoehto olisi ollut parempi :P

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut