Oltais vaan me

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Mä haluaisin et me oltais
niin kuin rakkauselokuvissa,
jossa mies ja nainen 
ihastuu,
rakastuu,
hullaantuu
ja elää onnellisina
päiviensä loppuun saakka

Mutta tiedän kyllä,
että sä pidät enemmän toiminnasta,
jossa miehet on miehiä
ja naiset vain rekvisiittaa
joita käytetään
ja heitetään pois

Tai jos oltaiskin komediaa,
jossa kaiken sen epävarmuuden
vois aina haudata
kunnon naurun alle

Vaikka toisinaan tuntuu,
että ollaan kuin tieteisleffasta,
aivan eri planeetoilta
niin kuin mies Marsista
ja nainen Venuksesta

Tai sit voitas luoda
ihan oma genre
jossa voitais olla yhtäaikaa
tyhmiä ja viisaita,
tylsiä ja hauskoja,
epätäydellisiä ja täydellisiä

Oltais vaan me

[2020]
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen kun on oma itsensä ja onnellinen, niin kaikki on hyvin <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut