He

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

He istuvat vastakkain lattialla,
tuijottavat toisiaan,
eivät sano sanaakaan,
miettivät vain mitä tehdä

Illalla tyttö seuraa poikaa ulos,
päättää viimein toimia,
huutaa pojan nimeä,
kysyy onko olutta

He istuvat käsi kädessä sängyllä,
eivät pidä sitä mitenkään outona,
juovat vuorotellen pullon suusta,
antavat mielen keventyä

Poika suutelee tyttöä huulille,
tyttö vastaa kiihkeään suudelmaan,
antaa pojan painaa hänet patjaa vasten,
unohtaa moraaliset seikat

He ovat olleet yhdessä siitä asti,
eikä pitkä välimatka haittaa heitä,
mikään he enää pidä heitä erossa toisistaan,
nyt he ovat onnellisia

[2004]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vautsi, tää on mieletön. ^^

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut