Nimetön

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
kirkumista äänivallien takaa,
todelliset vahvistimet jylisevät huudahtaen
kalat pomppivat niiden rytmissä
pelko, ilmapiiri, ahdistava kuin karhu

rahisevat päät, asuntoihin kahlittuina
pulut rynnistivät
rannalta ulos

kun valtameri on lähellä
tekee mieli paeta kallioon,
mutta jatkettava on

[2007]

Selite: 
Sekavia ajatuksia pimenevässä illassa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen hyvällä tavalla. Tuli mieleen jännät poppa-rummut, joista tulee infernaalista rummutusta, joka jatkuu..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut