Olenko ainoa, joka vielä valvoo?

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Mitä jos meillä olis toinen elämä,
toinen aika
ja uusi mahdollisuus?

Mä vihaan sua,
mä rakastan sua,
mä kaipaan sua
ja mä tarviin sua

Mun sydän tietää,
ketä tarvitsee

Silti me kumpikin tiedetään,
ettei kuitenkaan tehtäis toisinkaan

Ja kaikista pimeimpänä tuntina,
kun vieressä et makaakaan sä,
mä mietin,
oonko ainoa meistä
joka vielä valvoo

[2016]

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta kait tuokin, hyvä runo
Samanlaisia ajatuksia itselläkin ollut...<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut