Posliininuken kiertoradalla

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Kiersi aurinkoa, palvoi kuuta
Ei koskaan korjannut posliininukkea
kaapin päällä pölyttyvää
jolta sydän rinnasta revitty

Suistui kerran radaltaan tähti,
kiilasi kiertoradalle tyttösen
ja kuiskasi hiljaa korvaan sen:
Et sä tänne yksin jää

Poukkoili radallaan, tempoi rihmojaan
Ei enää jaksanut haavoja parantaa
sydämen ne kerran veivät
joita tähti tahtoi koskettaa haurailla sormillaan

Koukkasi reitille tähti tummankeltainen,
nappasi mukaansa tyttösen
ja kauniisti soi ääni sen:
Teen susta taas onnellisen

Irti rihmoista repesi, kiertoradan uuden valitsi
Jaksoi kohti uutta suunnistaa
tulevaisuus hieman saattoi pelottaa
kaunis ja kirkas tähti suojanaan

Näin oppi tyttö taas rakastamaan,
tähden melodioihin luottamaan
Ja hiljaa yöhön tummansiniseen
kuiskas tähti sanat hiljalleen:
Sai posliininukke uuden sydämen

[2006]

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut