Valonarka rakkaus

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Valonarka rakkaus
piilossa seinien sisällä
rullaverho alas laskettuna

Salaisuus

Pimeässä yhdessä,
valossa irrallaan

Hiljainen kauneus

[2016]
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisi kuvitella, että rakkaus ei ole koskaan valonarkaa.
Riisutun kaunis.
Ihana! <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut