Valkea enkeli

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Valkea olento lentää huoneen poikki,
laskeutuu sängyllesi istumaan,
hipaisee sinua höyhenistä tehdyillä siivillään

Valkea olento istuu liikkumatta paikallaan,
seuraa sinun rauhaisaa untasi,
puhaltaa lentosuukon punertavalle poskelle

Valkea olento nousee aamun noustessa,
kuiskaa hiljaa palaavansa taas ensi yönä,
suutelee vielä hellästi suulle

[2004]

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut