Rakkauskirjeitä

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Minä vain heittelen
kirjamia peräkkäin
valkoiselle paperille
ja ne muodostavat
aivan kuin itsestään
rakkauskirjeitä
juuri sinulle

Ne kertovat kaipuusta,
joka syntyy aina
kun käännät katseesi
ja ikävästi,
joka ei katoa silloinkaan
kun olet lähelläni

Ne kertovat rakkaudesta,
jota sydämeni huutaa
vailla vastakaikua
ja siitä,
että jonakin päivänä
oletkin muualla

Ja minä suljen silmäni
vaikka pelkään pimeää
jotta näkisin sinut vielä kerran

[2015]
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut