Joskus..

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Joskus tunnen olevani kuin laiva;
seilaan aavoilla merillä,
purjehdin satamasta toiseen,
pysyn vain hetken paikoillani

Joskus tunnen olevani kuin satama;
olen paikallani tekemättä mitään,
annan laivojen koluta nurkkiani,
en pääse kohtaloa pakoon

Joskus tunnen olevani kuin meri;
kellun vain tyynenä paikoillani,
annan laivojen ja sataman hyötyä minusta,
olen vain muiden armoilla

[2004]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

puhutteleva on runosi joskus sitä tuntuu tältä...

kaunis ihana runo, todellakin ihminen on kuin laiva joka seilaa täällä maanpäällä, mutta toivottavasti et anna pikku purtesi ihan muiden armoilla olla, sun pitää varmaan vähän itse niitä purjeita säädellä ja purjehtiä välillä niillä vesillä kun itse haluat

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut