Kaunein virhe

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Sinusta varoitettiin,
käskettiin välttämään,
kiellettiin koskemasta

Mutta minäpä tein
juuri niin kuin halusin,
"Virheen", äitini sanoi
kun esittelin sinut

Ja hetken jo mietin
miksi hairahdin?

Oliko virheeni
uusi alku
vai kaiken loppu?

Katsoessani sinua
epäilyni haihtuvat
ja kun sinä suutelet minua
kuin ensimmäisen kerran,
minä tiedän
tehneeni virheen
kauneimman virheen

[2015]

Selite: 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja romanttinen runo 😊

rakkaus ja ensisuudelmat hänen kanssaan piirtyvät mieleen lähtemättömästi, kuten runosi viimeinen lause todistaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut