Miltä tuntuisi..

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Miltä tuntuisi edes kerran rakastaa,
tuntea toinen lähelläsi,
tietää että joku välittää sinusta aina?
Minäkin haluaisin kokea sen

Miltä tuntuis joskus rakastaa toista,
tuntea miten hän nauttii sinusta,
tietää miten hän sinua rakastaa?
Minäkin haluaisin joskus rakastaa?

Miltä tuntuu kun kaikki kaatuu päälle,
kun kukaan ei enää rakasta sinua,
kun ei itsekään enää jaksa?
Minä tunnen tämän liian usein.

[2004]

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut