Samaan tahtiin kanssasi

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 
Vaikka vuodet satuttaa
ja tosinaan
raatelee vereslihalle,
lupaan olla tässä
empimättä
pelkäämättä
heikkouksia ihmisen

Riitojen jälkeen
arjen keskellä
suutelen sinua hymyillen,
olen tässä sinua varten,
sinua kuuntelen

Jos sä tahdot
niin mä tahdon

Sydämeni on luotu kulkemaan
samaan tahtiin sinun kanssasi

[2017]
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, pienetkin riidat kannattaa aina sopia.
jotkut ajat ovat vaikeita ja tuntuu kuin ilma loppuisi. Mutta eletystä  on jäänyt  voimaa voimaa mennä tapahtumien yli. LÖYTÄÄ rakastetusta asiota, jotka täydentävät toisiaan ja eräänä päivä sen havaitse. Rakkaus  on elämässä suurinta. Minulla on se. KIITOS runosta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut