Murtuneet siivet

Runoilija Strawberry

nainen
Julkaistu:
501
Liittynyt: 26.8.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 16:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.10.1987

Veden rajassa
pehmeällä hiekalla
kaksi vartaloa
toisiinsa kietoutuneina
aallon kutitellessa
paljasta ihoa

Kevyt suudelma
kosteille huulille
hiusten piirtäessä
enkeleitä hiekalle
 

Lihastikku kynsinauhassa,
hammastikku ikenessä
varpaankynsi verestä tummunut

Ei toivoakaan, sanoi hän,
jonka silmät pullonpohjien takana
ja hiukset päälaelta tippuneet

Tukikaulus kaulassa,
kipsi jalassa
nenän epämuodostuma pesäpallosta syntynyt

Ei voida parantaa, sanoi hän,
jonka sormet vei reuma
ja jalat humalainen kuski

"En minä vikoja halua parantaa", kuiskaa hän,
joka voimattomana seisoo edessä tohtorin
"Jos vain voisit murtuneet siipeni parantaa"

[2006]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmh.. Tää on hyvin kirjoitettu. :))

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut