Elämäntie

Runoilija Heli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.10.2017 21:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.12.1968
Facebook:

Elämä on elämistä varten, ei itkemistä varten!
Runo kertoo elämästä ja jokainen niistä,
vaikka pienikin, on ainutlaatuinen.
Se on tässä ja nyt.
 

Täällä on niin hiljaista
mieleni on aivan tyhjä
ei sinne mahdu elämää
enää tämän enempää.

Matkaan kauas takaisin
sinne mistä aloitin
näin hyvästelin sen
mitä niin rakastin.

Kun elämä vie eteenpäin
paljon sitä taakse jää
mitään ei mukaan saa
kun tästä jatkaa matkaa.

Kaikki jää elämäntien varteen
odottamaan ehkä vielä tulevaa.

Selite: 
Hauras on elämänlanka aina joskus... ja niin lyhyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Heli Jumissa 25.12.2013 2 Runo
Heli Sydämen varjona 29.4.2013 0 Runo
Heli Elämäntie 29.4.2013 0 Runo
Heli Luuloja 21.4.2013 0 Runo
Heli Totinen tosi 29.4.2013 1 Runo
Heli Jatkuu 3.4.2013 0 Runo
Heli Kuutamolla 29.4.2013 0 Runo