Pinnan yli valuen .,

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

niin täynnä tätä kaikkea
tuntuen kuitenkin niin tyhjältä

Kun ei kyyneleet kykene virtaamaan

Ei mikään saa vihaa nousemaan

Kiihkoa kumpaankaan päähän,
sydäntä pamppailemaan

Eikä mitään huudettavaa ole,
sanottavaa

Hyvää päivää iltaa ja yötä vain sinullekkin.

Jotain mikä merkitsisi,
saisi aikaan reaktioksi

edes käden nostettavaksi hellalta

,. minä vuodan,
se ei yhtään mitään vain tunnu olevan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kuvaa itseäni erittäin hyvin..pidän tästä paljon

 

Käyttäjän kaikki runot