Katseeni niin viaton

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

Vaikka kuinka kiittelisin
anteeksi pyytelisin tekemisiäni

Huultani sirosti purisin.

On oloni kiittämätön

Niin paljon on taas anteeksi annettu
uusia mahdollisuuksia perätysten

vaikken ole parannusta silmiinne näyttänyt
samoja virheitä jonossa toistelen

muutamia sanoja
ja painettuja katseita

-Olen nyt allapäin

silmissänne lutuinen.

Ja te kannustaen persettäni potkitte
kehutte ja apuanne tarjoatte
pidätte puoliani hymyillen

Olenkohan tämän arvoinen?

Vaikka kuinka huultani söpösti näykkisin.

Selite: 
Tuskin kauaa katselisitte jos ulospäin näkyvä ei miellyttäisi.. hienoa pojat
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot