Tulokas on parhain anti

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

Toveriseuran jäsenyys
maksa sulle kuin mielihyvää

Vertaistukea
kylminä iltoina
kynttilän valossa

Saat tunteitasi purkaa.

Ja vaikkei aina jaksaisikaan,
haluaisi taikka henkisesti kestäisi

Kuulla huonoista oloista
päivistä ja erakoituneista kuukausista

Samaistuminen kertomuksiin
kuin omaa elämää
tunne siitä
kun yksin olekkaan ei
Näinä epätoivoisina päivinä

Ja tunne tuo kumma
kuin sihisevä käärme sisälläin

Minä välitän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävien tuki on tärkeää. Puhutteleva hieno runo.

Ystävien tuki on tärkeää. Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot