Kykenevä rakkauteen

Runoilija isopieni virhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä haluais, mielitekoja kun paremmasta tietoa.







Asenteet muuttuvat ja mielialat vaihtuvat.

Elämä vaihtanut suuntaansa kohdallani nyt täysin, toivonmukaan pysyvästi.


p.s.kommentit oikein tervetulleita, kaikenlaiset, vaikka toiveena olisi että ne rehellisiä mielipiteitä olisivat :)




vanha testamentti =>
...## ¨ Haistaan yhdessä paskalle ja väännetän sormet nurin jookos

Emmekä ole kiitollisuudenvelassa kiitollisuuden velassa. .?.


ah ah haha hah

eksyin taas, naurettavaa
Ei oo pulaa kamasta, materialistinistit. ¨##...
 

Kuunnellessa muiden eleitä
kahden keskeisiä
toisiaan kohden

Haluavat suudella kivun pois
toisen rohtuneilta huulilta

Syleillä yksinäisyyden ja tuskan
hellillä kosketuksilla

Kuunnella toisen murheet ja ilot
pyyhkiä kyyneleet ja tuntea naurun tuulahduksen

Rutistaa toista pelkäämättä rikkovansa
pitäen vain kasassa ja lähellä

Olisiko se oikeanlaista rakkautta?

Mikä on erona
mielivaltaiseen omistuksen haluun

Läheisriippuvuuteen ja yksinäisyyden pelkoon,
taikka kun koittaa vain paikata itseään?

Selite: 
Olen kokenut rakkauden huuman uskoisin, ja eron tuskan. Kohde ei vain ollut ihminen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot