herään unistani huutamatta

Runoilija 1-800-SUICIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

suurta sydänlihastani vasten minä painan sinun unesi,
hermoradoille saakka jyrsityt kyntesi ja väsyneen kaulasi;
kulunein sanakääntein minä murhaan ihmisiä unissani
herään niistä huutamatta, hikoamatta

hupenevaa happivarastoani vasten
minä painan sinun unesi
lasken käteni yllesi niin kovaeleisesti –
jumala, vie minut pois täältä
vie aivoharmaastani se osa, jossa hän vielä asuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen kauhuissani siitä kuinka kaunis tämä on ja kuinka useasti oon tän lukenut...

Upea puhutteleva on runosi, kiitos!

Oivaltavaa runoutta, ehyt kokonaisuus. Meni suosikkeihini :-).

En osaa sanoa tähän mitään järkevää. Olen myyty, kai. Jotain suurta ja omaa löydän tästä runostasi.

Upeaa tekstiä, ihastan.

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot