Sinun laulusi ei ole minun

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 
Ilma minun vieressäni ei liiku 
Minä en liiku 
Kuuntelen sydäntäni 
joka rikkinäisenäkin lyö lujaa
niin lujaa että säikyn vähän 

Ilma minun vieressäni ei liiku 
Se on eri ilmaa kuin sinun hengittämäsi 
Nostan melkein käteni silitykseen 
mutta muistan sitten ettet ole tässä 

Ilma minun vieressäni ei liiku 
Olen vaateripustin 
olen hukkua paitaani 
Kolme viikkoa sitten lopetin syömisen 

Ilma minun vieressäni ei liiku 
Sinä et ole vieressäni 
Viereni on tyhjä 
Minä olen tyhjä 
Puuttuvan palasen paikka 
Selite: 
7.7.2019
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteen sivellin piirtää vahvalla värillä
ankaraa vaikutusta
vaalean arkaan pintaan