Ja iltani on pimeä

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 
Meri kiipeää minuun

punaiset laineet

syvältä mudasta

omistavin sormin 

Ei rauhaa

Ei rauhaa


On aamuni

on päiväni

ja on iltani pimeä 

Yötäkö kaikki

Valveilla unessakin 


Mhinkään en laske

mitään, ketään

Kipu huutaa kaikki loitolle

Minä en kiinnity

Mikään ei kiinnity minuun

Ei ole poijun paikkaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykähdyttävä runo, loppu erittäin hieno ja koskettava.
Voimakas ja hyvin perusteellinen
tunne rakentuu kerros kekkokselta vankemmin
kuvaus kuiin aito kokemus

tykkäsin kovasti
Vahvaa runoutta!
 

Käyttäjän kaikki runot