Tähti

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Saatan minä syöksyä taivaaseen

olla synkänpuhuva musta aukko

valovuosien päässä oleva onni

 

Tähdistä minä puhuin

Minä olin tähti

pienellä valolla siunattu

Selite: 
Miittirunoilua. Saimme sanoja, joota käytimme joko otsikossa tai sisällössä (minä otsikossa).
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Aivan kuin ei tahtoisi tuoda itseään liikaa esiin rakkauden edessä, jos ollenkaan. Satutetuksi tulemisen pelosta, tai sitten halusta saavuttaa rakkaus juuri oikeilla "ansioilla". Mielenkiintoinen lähestymistapa tässä runossa, joka miellyttää ja laittaa miettimään.
Kiinnostava ja vahva runo, monikerroksinen.
 

Käyttäjän kaikki runot