Helmenä Mariassa

Runoilija Godis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.1.1976

Elämä on mysteeri. Selvitän sitä parhaani mukaan.

Haluatko lukea runojani kirjasta? Voit hankkia teokseni "Pisteitä ja päätyjä" kotimaisista kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista tai vaikka suoraan kustantajalta.



































 
Suosittelen:
 

Olen piirtänyt itselleni hymyn

ottanut kaapista itsevarmuuden 

ja samalla ne farkut 

jotka erityisesti imartelevat peppuani

 

Olen valmis 

(-Enkä ole!!!) 

 

Niin me tapaamme

 

Huomaan heti että piirrokseni on turha

Saat minut hymyilemään säteilevämmin kuin aikoihin

Tartut käsistä 

Annat uida lämmössäsi

Puhut niin kuin olisin totta

 

Nyt minä odotan sinua 

Odotan kauneuttasi 

Odotan että teet minusta kauniisti toden

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kiitos! Ja ne farkut...
Ihanaa toiveikkuutta ja uudenlaista leikkisyyttä runossasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot